KIRŞEHİR / MERKEZ - Atatürk Ortaokulu

Ara

Mevlid-i Nebi Kutlamaları okulumuzda 29.11.2017 Çarşamba günü çeşitli etkinliklerle icra edildi.

Programa Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı.

Kas

Belediye Başkanımız Sayın Yaşar BAHÇECİ ve Başkan Yardımcısı Sayın Emre ŞAHİNCİ 16.11.2017 Perşembe günü okulumuza teşrif etmişlerdir.

Kas

Cumhuriyetimizin 94.yılı münasebetiyle okulumuz Tiyatro Kulübü´nün hazırlamış olduğu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuz Sivil savunma Kulübünün hazırlamış olduğu Afet Hazırlık Günü öğrencilerimizinde katılımıyla kutlanmıştır.

Kas

Okulumuzda 08.11.2017 tarihinde yapılan "Okul Meclis Başkanlığı" seçimini 45 oy alan Sultan Eflatun kazanmıştır.

Ekm

Ahi Evran Üniversitesi Türkçe Bölümü 3. sınıf öğrencileri Fatma KESKİN,Türkan AKKUŞ, Tuğba YEDİKÖYLÜ ve Fatmanur BODUR Topluma Hizmet Çalışması kapsamında okulumuz kütüphanesinin yeniden tasnif ve düzenlemesini yaparak okul kütüphanemize kitap bağışında da bulunmuşlardır.

May

22.05.2017 Pazartesi günü okulumuz 5. sınıf öğrencileri arasında Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, İngilizce, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve Genel Kültür alanların da yapılan bilgi yarışması sonucunda

May

Okulumuz 7-D sınıf öğrencisi Ali Şahin ile eski öğrencimiz Nazlı Karaca Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının  Türkiye genelinde Manisa´da düzenlemiş olduğu Badminton yarışmalarında  karışık çiftlerde  dalında  Türkiye birincisi olmuşlardır.

Nis

Atletizm Federasyonu Faaliyet programında yer alan Atletizm Geliştirme Projesi Türkiye Şampiyonası Aydında düzenlendi. İlimiz adına Şampiyonada mücadele eden Sporcumuz Fatmanur Turhan birinci gelerek Türkiye Şampiyonu oldu.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuz bahçesinde hazırlanan programla coşkuyla kutlandı.

Nis

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri ve Türkçe öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu Kutlu Doğum Haftası programı konferans salonumuzda sunuldu.

Nis

Kırşehir Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen 2017 Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz:

Mrt

Baharın gelişini simgeleyen Nevruz Bayramı okulumuzda da coşkuyla kutlandı. Okulumuz Kültür ve Edebiyat Kulübü´nün hazırlamış olduğu programda öğrencilerimiz konuşmalar yaptı, şiirler okundu.

Mrt

Okulumuz Kültür ve Edebiyat Kulübü´nün hazırlamış olduğu programda, ulusal marşımız olan İstiklâl Marşı´nın kabulünün 96. yılı kutlandı ve milli şairimiz M.Akif Ersoy da saygıyla anıldı.

Mrt

Atletizm Geliştirme Projesi grup yarışmaları Kırşehir´de koşuldu.

Atletizm Geliştirme Projesi İç Anadolu Bölge Yarışları Kırşehir Petlas Koşu Parkurunda Koşuldu. Atletizm Federasyonunu faaliyet programında yer alan Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar Atletizm Geliştirme Projesi İç Anadolu Bölgesi Kros yarışları Kırşehir  Petlas Koşu Parkurunda koşuldu.