KIRŞEHİR / MERKEZ - Atatürk Ortaokulu

Nis

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kırşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Tarihe Yolculuk" Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri 16.04.2018 tarihinde Kaman Japon Bahçesi ve Müzelere düzenlenen geziye katılmıştır.

Mrt

Okul sporları faaliyet programı kapsamında okulumuz öğrencileri 3 il birinciliği derecesi  yaparak grup müsabakalarına katılmayı hak kazanmışlardır.

Şbt

17 Şubat 2018 tarihinde Adana´da yapılan Okul Sporları Kros Grup Birinciliği yarışmasında öğrencimiz Fatmanur Turhan 3. olarak 3 Mart günü Mersin´de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanmıştır.

Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

06.02.2018 tarihinde yapılan Okullar Arası Güreş Müsabakalarında

Şbt

Mezun öğrencilerimizden Urkuş Işık Balkan U20 Salon Atletizm Şampiyonası´nda 3000 metrede Balkan Şampiyonu olmuştur.

Şbt

16.01.2018 tarihinde yapılan Yıldız Kızlar düzenlemesiz Halk Oyunları yarışmalarında ekibimiz Kırşehir il ikincisi olmuştur.

Yıldız Kızlar Müsabakalarında yarışan öğrencimiz Fatmanur Turhan´ın başarıları

Ara

Mevlid-i Nebi Kutlamaları okulumuzda 29.11.2017 Çarşamba günü çeşitli etkinliklerle icra edildi.

Programa Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı.

Kas

Belediye Başkanımız Sayın Yaşar BAHÇECİ ve Başkan Yardımcısı Sayın Emre ŞAHİNCİ 16.11.2017 Perşembe günü okulumuza teşrif etmişlerdir.

Kas

Cumhuriyetimizin 94.yılı münasebetiyle okulumuz Tiyatro Kulübü´nün hazırlamış olduğu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuz Sivil savunma Kulübünün hazırlamış olduğu Afet Hazırlık Günü öğrencilerimizinde katılımıyla kutlanmıştır.

Kas

Okulumuzda 08.11.2017 tarihinde yapılan "Okul Meclis Başkanlığı" seçimini 45 oy alan Sultan Eflatun kazanmıştır.

Ekm

Ahi Evran Üniversitesi Türkçe Bölümü 3. sınıf öğrencileri Fatma KESKİN,Türkan AKKUŞ, Tuğba YEDİKÖYLÜ ve Fatmanur BODUR Topluma Hizmet Çalışması kapsamında okulumuz kütüphanesinin yeniden tasnif ve düzenlemesini yaparak okul kütüphanemize kitap bağışında da bulunmuşlardır.

May

22.05.2017 Pazartesi günü okulumuz 5. sınıf öğrencileri arasında Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, İngilizce, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve Genel Kültür alanların da yapılan bilgi yarışması sonucunda

May

Okulumuz 7-D sınıf öğrencisi Ali Şahin ile eski öğrencimiz Nazlı Karaca Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının  Türkiye genelinde Manisa´da düzenlemiş olduğu Badminton yarışmalarında  karışık çiftlerde  dalında  Türkiye birincisi olmuşlardır.