KIRŞEHİR / MERKEZ - Atatürk Ortaokulu

Ekm

Ahi Evran Üniversitesi Türkçe Bölümü 3. sınıf öğrencileri Fatma KESKİN,Türkan AKKUŞ, Tuğba YEDİKÖYLÜ ve Fatmanur BODUR Topluma Hizmet Çalışması kapsamında okulumuz kütüphanesinin yeniden tasnif ve düzenlemesini yaparak okul kütüphanemize kitap bağışında da bulunmuşlardır.

May

22.05.2017 Pazartesi günü okulumuz 5. sınıf öğrencileri arasında Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, İngilizce, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve Genel Kültür alanların da yapılan bilgi yarışması sonucunda

May

Okulumuz 7-D sınıf öğrencisi Ali Şahin ile eski öğrencimiz Nazlı Karaca Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının  Türkiye genelinde Manisa´da düzenlemiş olduğu Badminton yarışmalarında  karışık çiftlerde  dalında  Türkiye birincisi olmuşlardır.

Nis

Atletizm Federasyonu Faaliyet programında yer alan Atletizm Geliştirme Projesi Türkiye Şampiyonası Aydında düzenlendi. İlimiz adına Şampiyonada mücadele eden Sporcumuz Fatmanur Turhan birinci gelerek Türkiye Şampiyonu oldu.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuz bahçesinde hazırlanan programla coşkuyla kutlandı.

Nis

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri ve Türkçe öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu Kutlu Doğum Haftası programı konferans salonumuzda sunuldu.

Nis

Kırşehir Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen 2017 Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz:

Mrt

Baharın gelişini simgeleyen Nevruz Bayramı okulumuzda da coşkuyla kutlandı. Okulumuz Kültür ve Edebiyat Kulübü´nün hazırlamış olduğu programda öğrencilerimiz konuşmalar yaptı, şiirler okundu.

Mrt

Okulumuz Kültür ve Edebiyat Kulübü´nün hazırlamış olduğu programda, ulusal marşımız olan İstiklâl Marşı´nın kabulünün 96. yılı kutlandı ve milli şairimiz M.Akif Ersoy da saygıyla anıldı.

Mrt

Atletizm Geliştirme Projesi grup yarışmaları Kırşehir´de koşuldu.

Atletizm Geliştirme Projesi İç Anadolu Bölge Yarışları Kırşehir Petlas Koşu Parkurunda Koşuldu. Atletizm Federasyonunu faaliyet programında yer alan Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar Atletizm Geliştirme Projesi İç Anadolu Bölgesi Kros yarışları Kırşehir  Petlas Koşu Parkurunda koşuldu.

Mrt

Okullara Arası Gençler ve Yıldızlar Kız-Erkek Taekwondo İl Birinciliği Müsabakaları tamamlandı.

Şbt

Okul Sporları Federasyonu faaliyet programında yer alan okullar arası Badminton Yıldızlar ve Küçükler Kız-Erkek il birinciliği müsabakaları sona erdi.

Şbt

Okullar Arası Halk Oyunları İl Birinciliği Müsabakası Aşıkpaşa Spor Salonunda oynanan oyunların sonunda tamamlandı.

Şbt

14 yaş altındaki minik atletlerin katılımıyla gerçekleşen Turkcell U14 Türkiye Salon Atletizm Festivali, İstanbul Aslı Çakır Alptekin Kapalı Spor salonunda 1-2 Şubat 2017 tarihlerinde yapıldı. Toplam 430 atletin yarıştığı müsabakalarda 2005 doğumlular altı dalda, 2004 doğumlular ise yedi dalda boy gösterdiler.

Ock

Kırşehir Atletizm takımında yer alan sporcuları Valimiz Sayın Necati Şentürk makamında kabul ederek altınla ödüllendirmişlerdir.